Emniyet Genel Müdürlüğü’nde 2 üst düzey atama: Öcalan’ı sorgulayan isme önemli görev

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Emniyet Genel Müdürlüğü’nde 2 üst düzey atama: Öcalan’ı sorgulayan isme önemli görev

GÜNDEM Haberleri

Emniyet Genel Müdürlüğü yardımcılıklarına Cüneyt Ünal ve Hasan Yiğit vekaleten atandı. Yiğit, erör örgütü ele başı Abdullah Öcalan’ın Türkiye'ye getirildikten sonra İmralı’da yapılan sorgulama ekibinde yer almıştı.

Emniyet Genel Müdürlüğündeki 2 genel müdür yardımcılığı Erhan Gülveren’in emekliye ayrılması, İbrahim Kulalar’ın ise yurt dışında içişleri müşaviri olarak görevlendirilmesi üzerine boşalmıştı. Bu isimlerin yerine vekaleten atamalar gerçekleşti. 

2 İSİM VEKALETEN ATANDI

Anadolu Ajansı’nın haberine göre; Terörle Mücadele Daire Başkanı Hasan Yiğit ile Güvenlik Daire Başkanı Ünal, boşalan genel müdür yardımcılıklarına vekaleten getirildi.

İMRALI’DA SORGU YAPAN EKİBİN İÇERİSİNDE YER ALDI

Yigit, terör örgütü ele başı Abdullah Öcalan’ın yakalanarak Türkiye’ye getirilmesinden sonra İmralı’da yapılan sorgulama ekibinde yer almıştı. Yiğit’in ayrıca terörle mücadele kapsamında 6 kitabı bulunuyor.

Ünal ise Katar’da bu yıl yapılan Dünya Kupası’nda görev aldı.

Kaynak: AA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...