Erdoğan'dan 6'lı masa çıkışı: Pazarlık kiri her yerden gözüküyor

Düzenleyen:
Erdoğan'dan 6'lı masa çıkışı: Pazarlık kiri her yerden gözüküyor

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 6'lı masanın hala bir aday belirleyemediğini ve arkalarında FETÖ ile PKK olduğunu söyledi.

İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi. Toplantıya teşrif eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, şunları kaydetti:

Bugün İstanbul bir başka güzel. Sizinle bu şehir bir başka güzel. Rabbim'e sizler gibi yol arkadaşları nasip ettiği için ne kadar hamd etsem azdır. Gönüllerimizi bu güzel atmosferde buluşturan il başkanımız ve ekibini tebrik ediyorum. Ecdadı rahmetle yad ediyoruz. Dün 2023 hedeflerimizi Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılına adamıştık. Yarın evlatlarımız bir adım sonraki hedeflerini 2071'e adayacaklar. Millet olmak budur. Uzunca süredir bizi bu ruhtan koparmak için çalıştılar. Dünyada ne kadar sapkın ideoloji varsa gençlerimize dayattılar. Bölgemizde ne kadar çatışma konusu varsa milletimize dayattılar. Kalkınma, hak ve özgürlük yolunda ilerlerken bize parçalanmayı, vesayeti, darbeleri dayattılar. Bu sebeple milli mücadelemizi zafere ulaştırdık. Yeni devletimizi kurduk, özgürlüğümüzü tekrar kazandık. Ülkemizin makus talihini yenmek için başlatılan mücadelede akamete uğradık. Artık bu ülkeye vesayetin pençesini geçirmesi eskiden çok daha zordur. Biz milletimizle ülkemize çağ atlattık. Demokrasi ve kalkınma devrimleri sayesinde Türkiye en üst lige yükseldi.

DEĞERLERİMİZE SIKI SIKIYA SARILMALIYIZ

Bir süredir dünyada Müslümanların üzerinde oyunlar oynanıyor. Irak'ı tekrar bölünme eşiğine getirdiler. Suriye'yi parçaladılar. Yemen'den Arakan'a, Filistinden Afganistan'a aynı oyunlar sergileniyor. Ülkemizde Türk-Kürt benzer senaryolar sergilenmeye çalışılıyor. Sessiz devrimlerle inanç köken fark etmeksizin herkesin hak ve özgürlüklerini garanti altına alan hukuk devleti kurduk. Eksiklerimiz yok mudur elbette vardır. Ama bizim irademiz hepsinden daha üstündür. Buna rağmen her kesim gibi Alevi Bektaşi kardeşlerimize yönelik tahrikler eksik olmuyor. Muharrem ayı vesilesiyle birlik beraberlik çağrılarımızı tekrarladık. Bu çağrılarda samimiyiz. Değerlerimize sıkı sıkıya sarılmalıyız.

"KILIÇDAROĞLU'NUN GÖNLÜNDEKİ ASLAN KENDİNİ İLGİLENDİRİR"

Seçim gününe kadar çok çalışarak, AK Parti bayrağını Ulubatlı gibi dikmeye hazır mıyız. Birileri diyor ki; AK Parti'deki gençlik nerede? İşte burada. Biz hiçbir zaman milletimizi seçimden seçime hatırlayan bir kadro olmadık. Cumhur ittifakı adayının şahsım olduğunu aylar öncesinden paylaştık. Buna karşılık diğer ittifak ve partiler aday telaffuz edemediler. Yaşanan kavganın gürültüsü her yerden hissediliyor. Milletin karşısına çıkaracak aday için bunca kolpa içine girdiler. Bunların yönetime gelmeleri halde ülkeyi nasıl felakete sürükleyeceklerini düşünmek bile istemiyoruz. Adayı kenara bıraktık, ülkenin geleceğine dair projeleri de yok. Tembellik gaflet bize yakışmaz. Bunun için mücadelemizi daha da hızlandırıyoruz. Kılıçdaroğlu'nun gönlündeki Aslan kendini ilgilendirir. Bu masanın altındaki PKK güdümündeki 7. ortağın hesabı, kendilerini ilgilendirir. Masanın gerisinde bekleyen 8.ortak, FETÖ'nün hesabı kendilerini ilgilendirir.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...