Cumhurbaşkanını seven küçük çocuğa seçim şakası kamerada: Babası 'Erdoğan kaybetti' dedi, gözyaşlarına boğuldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Seçim akşamı bir kişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seven oğluna “Erdoğan kaybediyor” diyerek şaka yapınca çocuk önce “Baba tövbe estağfurullah, kaybetmesin inşallah. İçime kötü hisler girdi” dedi ve ardından ağlamaya başladı. O anlar ise anbean kameraya yansıdı.

Seçim akşamı Erdoğan'ı seven çocuğa babası 'Erdoğan kaybetti' şakası yapınca ortaya gülümseten anlar çıktı. Sultanbeyli'de yaşayan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı büyük bir sevgi besleyen Ali Hamza Gürdap, 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlarını televizyondan babası ile birlikte izliyordu.

'ERDOĞAN SEÇİMİ KAYBETTİ' DEDİ, AĞLAMAYA BAŞLADI

Küçük çocuğa babası “Erdoğan kaybediyor” şakası yaptı. Babanın “Erdoğan kaybediyor” demesi üzerine Ali Hamza, “İçime kötü hisler girdi. Baba kaybetmesin” dedi. Babasının “Kılıçdaroğlu kazanıyor” demesi üzerine Ali Hamza ağlamaya başladı ve “Baba tövbe estağfurullah, kaybetmesin inşallah. İnşallah kaybetmez Ya Rabbi. İçime kötü hisler girdi baba, kaybedecek. CHP kazanırsa ortalık birbirine karışacak” diye tepki vererek ağladı.

Baba “Erdoğan %57, Kılıçdaroğlu %42 alıyor” deyince Ali Hamza, “Erdoğan fazla işte, tövbe estağfurullah” dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...