Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Erdoğan'ın "Yeni müjdelerimiz olacak" sözü gündem oldu! İşte konuşulan 2 senaryo

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup toplantısında sarf ettiği "Önümüzdeki dönemde milletimize hem boydan boya tüm güney sınırlarımızın güvenliğini, hem insanımızın can ve mal emniyetini garanti altına alacak yeni müjdelerimiz olacaktır" sözleri gündem oldu. TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik, canlı yayında müjdeye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Kaydet
a- | +A

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Öcalan" çıkışına destek verip önemli açıklamalarda bulundu.

"YENİ MÜJDELERİMİZ OLACAK"

Erdoğan, "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı'nın son çağrılarını bu çerçevede okuyanlar, önümüze açılan tarihi fırsat penceresini görmekte ve heyecanlanmaktadır. İşte şimdi ülke ve millet olarak Sayın Devlet Bahçeli’nin Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi’nin elini değil, tüm vücudunu taşın altına koymasıyla çok daha büyük bir imkan ele geçirdik. Önümüze açılan bu fırsat penceresini, iç cepheyi dost düşmana karşı güçlendirme fırsatının millet ve milletin meşru temsilcisi siyaset kurumu tarafından çok iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Sevgili Kürt kardeşlerim; senden bu eli samimiyetle tutmanı, sımsıkı tutmanı bekliyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı ayrıca "İnşallah önümüzdeki dönemde milletimize hem boydan boya tüm güney sınırlarımızın güvenliğini, hem insanımızın can ve mal emniyetini garanti altına alacak yeni müjdelerimiz olacaktır" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın
Başlık ResmiErdoğan'ın

ERDOĞAN'IN YENİ MÜJDELERİ NE OLACAK?

TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik, "Erdoğan'ın yeni müjdeleri ne olacak?" sorusunu canlı yayında cevapladı.

Atik, şunları söyledi: "Ben bunu biraz daha terörle mücadele çerçevesinde değerlendiriyorum. Türkiye’nin başlattığı Kuzey Irak bölgesindeki ‘Pençe Kilit’ operasyonları artık bitme noktasına geldi. Türkiye Cumhuriyeti oradan yoğun bir saldırıya maruz kalıyordu, terör örgütünün sızmaları sonrasında. Çok şehit verdiğimiz bir coğrafyaydı. Pençe Kilit operasyonlarının tamamlanmasıyla sınırlar değişiyor. Türkiye sınırlarını dağlık bölgenin ötesine taşıyıp Irak’ın içinde düzlük alanda yeni bir sınır belirliyor ve buradan sızmalar önleniyor. Bununla ilgili bir müjde gelebilir. ‘Tamamlandı, artık’ bitti diye bir açıklama yapabilir, artık bir tehlike kalmadığını söyleyebilir. Ya da çok önemli bir proje olan ‘Kalkınma Yolu’ ile ilgili bir adım ya da açıklama gelebilir. Biz de merakla bekliyoruz."

BAKMADAN GEÇME
Kalkınma Yolu Projesi meyvelerini veriyor! Irak
HABER

Kalkınma Yolu Projesi meyvelerini veriyor! Irak'a elektrik ihracatı başladı

Erdoğan'ın
Başlık ResmiErdoğan'ın

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.