Erzurum'da peş peşe kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Erzurum'da peş peşe kaza: 1 ölü, 3 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Erzurum'da meyve yüklü bir kamyonet kontrolden çıkıp devrildi. Aynı istikamette gelen bir araç ise kamyonete çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Erzurum-Pasinler yolu Hamam Deresi mevkiinde meydana gelen kazada, hafif ticari aracın meyve yüklü kamyonete çarpması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

KAZA YAPAN KAMYONETE ÇARPTI

Erzurum-Pasinler karayolunun Hamamdere mevkisinde, Erzurum yönünden gelen Ercan Dursun idaresindeki meyve yüklü kamyonet, arka tekerinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan kaldırıma çarpıp devrildi. Bu sırada aynı güzergahta ilerleyen Adem Tozgül'ün kullandığı hafif ticari araç kaza yapan kamyonete çarptı.

Erzurum'da peş peşe kaza: 1 ölü, 3 yaralı

KAMYONETTEKİ BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kamyonette bulunan Muhammet Furkan Önal olay yerinde hayatını kaybederken araç sürücüleri ile hafif ticari araçta bulunan Derya Yılan yaralandı. Kaza yerine kısa sürede 112 sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

YOL TRAFİĞE KAPANDI

Yaralılar, ambulanslarla Erzurum’daki hastanelere kaldırıldı. Emniyet güçleri, kaza yerinde güvenlik önlemi alarak bir süre yolu trafiğe kapattı ve kontrollü olarak yan taraftan verdi. Kaza sonrası kara yoluna savrulan meyveler, karayolları ekiplerince temizlendi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Erzurum'da peş peşe kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...