Esenyurt'taki fare görüntüleri görenleri tedirgin etti: Belediyeden açıklama geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Esenyurt'taki fare görüntüleri görenleri tedirgin etti: Belediyeden açıklama geldi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sosyal medyada gündem olan Esenyurt'taki fare görüntüleri tepkilerin odağı oldu. Bunun ardından Esenyurt Belediyesi'nden bir açıklama geldi. Belediye, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde yapımı süren parktaki kazı sırasında yer altında yuva yapan farelerin yüzeye çıktığı görüntülere ilişkin bölgede ilaçlama yapıldığı ve herhangi bir olumsuz durum kalmadığını duyurdu.

Esenyurt'ta kayda alınan görüntüler gündem oldu. Görüntülerde bir sokakta onlarca farenin dolaştığı görüldü. Görenleri tedirgin eden görüntüler üzerine Esenyurt Belediyesi'nden açıklama geldi.

Esenyurt Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Barbaros Hayrettin Paşa Mahallemizde yapımı süren parktaki kazı sırasında yer altında yuva yapan farelerin yüzeye çıktığı görüntüler sosyal medyaya yansımıştır." denildi ve açıklamanın devamında şu ifadeler kullanıldı:

-Bu durum üzerine Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, kazı bölgesine geçerek ilaçlama çalışması gerçekleştirmiştir. Söz konusu yerde herhangi bir olumsuz durum kalmamıştır. Halk ve çevre sağlığı için ilçemizin dört bir yanında ilaçlama çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...