Eşi tarafından sokak ortasında öldürülen kadının son sözleri kahretti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Son kadın cinayeti haberi Adana’dan geldi. Cinnet getiren şahıs boşanma aşamasındaki karısını öldürüp, yanında bulunan akrabalarını da yaraladı. Sokak ortasında vurulan kadının, akrabasından son isteği yürekleri dağladı.

dana’da cinnet getiren şahıs boşanma aşamasındaki karısını öldürürken, halasını ve 2 kayınbiraderini de yaraladı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, Sarıçam ilçesine bağlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yaşandı.

U.C., babasının evinde olan boşanma aşamasındaki eşi Burcu C.’nin yanına gitti. İkili arasında tartışma çıktı. Tartışmaya karısının kardeşleri kardeşleri Süleyman Ş. ve Harun Ş. de müdahil oldu. Bu sırada U.C., yanında bulunan tabanca ile eşi Burcu'yu göğsünden, halası Müzeyyen Ç.'yi göğsünden, kayınbiraderi Süleyman Ş.'yi bacağı ve kolundan, Harun Ş.'yi ise karnından vurdu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

"ÇOCUKLARIM SANA EMANET"

Talihsiz kadın yerde kanlar içinde yatarken yanındaki akrabasına “Bakar mısın benim çocuklarıma? Çocuklarım sana emanet” dedi. Hastaneye kaldırılan kadın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayda yaralanan akrabalarının ise hastanedeki tedavileri devam ediyor. 

KATİL KOCA SİLAHIYLA YAKALANDI

Polis olayın şüphelisi U.C.'yi kullandığı ruhsatsız silahla birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...