Eşine verdiği sözü 48 yıl sonra gerçekleştirdi: Damat 72 gelin 62 yaşında

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Maddi imkansızlıklar nedeniyle yapamadıkları düğünü 48 yıl sonra yaptılar. 72 yaşındaki damat ve 62 yaşındaki gelin en mutlu günlerine bütün köy eşlik etti.

Evlendiklerinde düğün yapamayan çift 48 yıl sonra en büyük hayalini gerçekleştirdi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Sinop'un Ayancık ilçesine bağlı Maden köyünde yaşayan Reyhan ile Enver Gökay çifti, 48 yıl önce yapamadıkları düğünü gerçekleştirdi.
72 yaşındaki emekli gurbetçi Enver Gökay ile 62 yaşındaki Reyhan Gökay çifti, memleketi Ayancık ilçesine bağlı Maden köyünde, köy düğünü organize ettiler.

48 YIL SONRA SÖZÜNÜ TUTTU

Eşi Reyhan Gökay ile 24 yaşında dünyaevine giren ancak o dönemde maddi imkansızlıklardan dolayı düğün yapamayan Enver Gökay, eşine bir gün davullu zurnalı düğün yapacağını söyleyerek söz verdi. Tam 48 yıl sonra bu sözünü yerine getiren Enver Gökay, organize edilen düğünde büyük mutluluk yaşadı.

Eşine verdiği sözü 48 yıl sonra gerçekleştirdi: Damat 72 gelin 62 yaşında

48 yıllık evli olan Gökay çifti, köydeki akraba ve yakınlarına düğün yapacaklarını duyurarak düğüne davet etti. Düğünden bir gün önce kına organizasyonu da gerçekleştiren çift, 48 yıl sonra gelinlik ve damatlık giyerek büyük mutluluk yaşadı. Düğünde oyun havaları eşliğinde oynayan çifte yakınları da eşlik etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...