Eski karısının ailesi darp etti, ortalık karıştı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Eski karısının ailesi darp etti, ortalık karıştı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ataşehir'de eski karısının ailesi tarafından darp edilen şahsın yakınları da olaya dahil oldu. İki ailenin de karıştığı sopalı kavgayı polis ekipleri güçlükle ayırdı.

Ataşehir’de bir şahıs, 2 yıl önce boşandığı eski karısının ailesi tarafından darp edildi. Durumu öğrenen şahsın yakınlarının da eve gelmesi ile iki aile arasında çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü.

Olay, geçtiğimiz hafta Ataşehir’de meydana geldi. İddiaya göre, 2 yıl önce boşanan bir çiftin çocuğu sırayla anne ve babada kalmaya başladı. Çocuk babasında kaldığı esnada annenin yakınları tarafından alınmak istendi. Adamın evini basan kadının yakınları, eski kocayı darp etti.

POLİSLER GÜÇLÜKLE AYIRDI

Durumu öğrenen şahsın yakınları da sokağı basarak, kaçmaya çalışan saldırganların aracını çarparak durdurdu. İki ailenin birbirine girdiği sopalı kavgayı olay yerine gelen polis ekipleri güçlükle ayırdı. Olaya karışan taraflar gözaltına alındı. Kavga anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına da yansıdı.

Eski karısının ailesi darp etti, ortalık karıştı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...