Eskieşhir'de Tepebaşı Belediyesi’nden rüşvet iddialarıyla ilgili açıklama

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Eskieşhir'de Tepebaşı Belediyesi’nden rüşvet iddialarıyla ilgili açıklama

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Eskişehir'DE Tepebaşı Belediyesi'nde İmar Müdürlüğü yapı kontrol kısmında görevli bir çalışanın bazı vatandaşlardan imarla ilgili sorunları çözme vaadiyle rüşvet aldığı yönünde şikâyet ve ihbarlar üzerine harekete geçildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Tepebaşı Belediyesi Eskişehir Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulduğunu belirterek sürecin takip edildiğini duyurdu.

Eskişehir'deki Tepebaşı Belediyesi'ndeki rüşvet iddiasında bir gelişme yaşandı. Tepebaşı Belediyesi İmar Müdürlüğü yapı kontrol kısmında görevli A.A.'nın isimli çalışanın bazı vatandaşlardan imarla ilgili sorunları çözme vaadiyle rüşvet aldığı yönünde şikâyet ve ihbarlar alan belediye yetkilileri, durumu Başkan Ahmet Ataç’a iletti.

BELEDİYE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU: SÜRECİ TAKİP EDİYORUZ

Belediye, Eskişehir Cumhuriyet Savcılığına olayla ilgili suç duyurusunda bulundu. Konuyla ilgili Tepebaşı Belediyesi açıklamasında, "Belediyemiz, gelen ihbar ve şikayetler doğrultusunda 26.10.2022 tarihinde bir personel hakkında Eskişehir Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmuştur. Konu ile ilgili yasal süreç başlatılmış olup, emniyet ve yargı makamlarındaki süreci takip etmekteyiz. Sosyal medyada yer alan yanlış iddialara itibar etmeyiniz." denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...