Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Ev sahibi dehşet saçtı: Baltayla kiracısına saldırdı!

Ev sahibi dehşet saçtı: Baltayla kiracısına saldırdı!

Edirne’de ev sahibi ve kiracı arasında çıkan tartışmada kan aktı. Ev sahibi kiracıyı baltayla yaraladı, kiracının oğlu ise av tüfeğiyle rastgele havaya ateş açtı. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alınırken, soruşturma sürüyor.

Kaydet
a- | +A

Yeniimaret Mahallesi Dirhemsiz Aralık Sokak'ta ev sahibi F.B. ve kiracısı E.S. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgaya kiracının oğlu P.S. de katıldı. Kavgada ev sahibi F.B, kiracısı E.S'yi kolundan baltayla yaraladı. E.S, sağlık ekipleri tarafından Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Babasının yaralandığını gören P.S, evinden aldığı tüfekle çevreye ve polis ekiplerine doğru rastgele ateş etti. Güvenli bir alana geçen ekipler, havaya uyarı ateşi açtıktan sonra şüphelinin elinden tüfeği aldı. F.B. ile P.S, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.Öte yandan şüphelilerin evinde yapılan aramada 2 pompalı tüfek, tabanca, balta ve satır ele geçirildi.

Ev sahibi dehşet saçtı: Baltayla kiracısına saldırdı!
Başlık ResmiEv sahibi dehşet saçtı: Baltayla kiracısına saldırdı!

SATIR VE SOPALARLA SALDIRDILAR

Daha 4 ay kira süresinin olmasına rağmen evden çıkarılmak istediğini savunan kiracı Şükran Sügerli, evden çıkmak istemediğini söylediğinde 4 kişinin kendisine saldırdığını iddia ederek, “Bana hakaret edip üstüme başıma saldırdılar. 4 kişi birden üstüme saldırınca hiçbir şey yapamadım. Daha 4 ayım olmasına rağmen evden çıkartmak istiyorlar. Evi sattığı adama bizim daha 4 ay kontratımızın kaldığını söylememiş. Evde tek başımaydım ve tartışma çıkınca kapıya taşla ve sopalarla saldırdılar. Ben 4 ay sonra çıkacağım diyorum ama anlamıyorlar. Daha sonra eşim ve çocuğum da gelince kavga çıktı. Onlar satır ve sopalarla benim eşimin kolunu kestiler. Silahla da saldırdılar. Eşim hastaneye kaldırıldı” dedi.

Ev sahibi dehşet saçtı: Baltayla kiracısına saldırdı!
Başlık ResmiEv sahibi dehşet saçtı: Baltayla kiracısına saldırdı!

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BAKMADAN GEÇME
Ev sahibi ve kiracı arasında yeni sistem devrede! Artık senelerce beklemenize gerek kalmayacak...
HABER

Ev sahibi ve kiracı arasında yeni sistem devrede! Artık senelerce beklemenize gerek kalmayacak...

Kiracı çıkmayınca ev sahibi apartmanda yaşamaya başladı! Engelli adam mağduriyetini anlattı
HABER

Kiracı çıkmayınca ev sahibi apartmanda yaşamaya başladı! Engelli adam mağduriyetini anlattı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.