Ev satmak vaadiyle 110 kişiyi dolandırdılar: 3 yıllık firar son buldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ev satmak vaadiyle 110 kişiyi dolandırdılar: 3 yıllık firar son buldu

GÜNDEM Haberleri

110 vatandaşı daire satma vaadiyle dolandıran 6 şüpheli 3 yıllık firarın ardından Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından yakalandı.

3 milyonluk vurgun yapan dolandırıcılar daha fazla kaçamadı. 6 şüpheli kıskıvrak yakalandı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen nitelikli dolandırıcılık soruşturması çerçevesinde, daire satmak vaadiyle 110 vatandaşı yaklaşık 3 milyon TL dolandıran ve 3 yıldır firari olan şirket ortaklarından F.F. ile birlikte 6 şüpheli, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce düzenlenen eş zamanlı operasyonda yakalanarak gözaltına alındı.

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen nitelikli dolandırıcılık soruşturması çerçevesinde, 2017-2019 yılları arasında bir inşaat şirketi adı altında daire satmak vaadiyle 110 vatandaşı mağdur eden şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar sonuç verdi. Vatandaşları yaklaşık 3 milyon TL dolandırarak paraları kendi hesaplarına geçirdikten sonra kayıplara karışan ve 3 yıldır firari durumda olan şirket ortakların öncelikle yerleri tespit edildi. Ardından Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce düzenlenen eş zamanlı operasyon sonucunda şirket ortaklarından F.F. isimli şahıs ile birlikte 6 şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...