Facebook’tan radikal karar: Adı değişiyor

Facebook’tan radikal karar: Adı değişiyor
Başlık ResmiFacebook’tan radikal karar: Adi degisiyor

Kaliforniya merkezli Amerikan medya şirketi Facebook yıllar sonra radikal bir değişikliğe gidiyor. WhatsApp, Instagram ve Oculus'un da çatı kuruluşu olan Facebook şirketinin CEO’su Zuckerberg Facebook’un adını değiştireceğini açıkladı.

Kaydet
|

WhatsApp, Instagram ve Oculus'un da sahibi olan Facebook, kendini sanal evrenle yakınlaştırmak istediğini söyleyerek adını değiştireceğini duyurdu. Çatı kuruluş Facebook Inc. Şirketi isim değişikliğini önümüzdeki hafta açıklayacağını duyurdu. İsim değişikliğinden sonra da kullanıcılar facebook.com üzerinden sosyal medyaya girmeye devam edecekler.

SANAL EVREN'E YATIRIM YAPIYOR

Sosyal ağların geleceğini sanal evrende öngören Facebook'un kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg geçtiğimiz günlerde Avrupa Birliği içerisinde metaverse (sanal evren) alanında görev alacak 10 bin kişilik istihdam oluşturacağını duyurmuştu. Bu istihdamın hepsi. Şirket sanal gerçeklik gözlüğü üreticisi Oculus'u satın almıştı. Henüz geliştirme aşamasındaki bu evren piyasaya sürülmedi.

Facebook’tan radikal karar: Adı değişiyor
Başlık ResmiFacebook’tan radikal karar: Adı değişiyor

BAKMADAN GEÇME
WhatsApp son görülme özelliğini değiştiriyor: Yedekler de korunacak
HABER

WhatsApp son görülme özelliğini değiştiriyor: Yedekler de korunacak

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.