Fahrettin Koca bayram ziyaretini ilk Hatay'a yaptı: İkinci memleketimiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kurban Bayramı'nda Hatay'da bulunan depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. Koca'nın Hatay için ikinci memleket vurgusu dikkat çekti.

6 Şubat(2023) Kahramanmaraş merkezli 11 ili yıkan, 50 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremlerin üzerinden 5 ay geçti.

Hükümet depremzedelerin yaraları sarmaya devam ediyor. Müslüman aleminin önemli bayramı, deprem bölgelerinde buruk bir sevinçle karşılanıyor.

Yaşanan depremden en çok etkilenen şehirlerin başında Hatay geldi.

FAHRETTİN KOCA HATAY'DA

Depremin ilk gününden itibaren depremzedeleri yalnız bırakmayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bayramda da vatandaşlarla bir araya geldi.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Bakan Koca, kişisel sosyal medya hesabından depremzede vatandaşları ziyaretlerinden görüntüler paylaştı.

Koca paylaşımlarına şu notu düştü;

"Bayramın ilk gününde Hatay’da ilk ziyaret yerlerimizden biri çadır kent oldu. Bayramlaştığımız depremzede vatandaşlarımızdan mevcut şartları ve hizmet talepleri hakkında bilgi aldık. Önümüzdeki günlerin bundan iyi olması için elimizden geleni yapacağız.

HATAY İKİNCİ MEMLEKETİMİZ

Görüntülerde depremzede vatandaşları dinleyen Bakan Koca'nın Hatay için şu anda "ikinci memleketimiz" demesi gözlerden kaçmadı.

Koca'nın paylaşımına beğeni ve yorum yağıyor.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki 11 ili etkileyen depremlerde 50 binin üzerinde vatandaş hayatını kaybetmiş, binlerce vatandaş yaralanmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...