Farelerden isyan eden vatandaşlara belediyenin verdiği cevap tepki çekti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Farelerden isyan eden vatandaşlara belediyenin verdiği cevap tepki çekti

GÜNDEM Haberleri

Maltepe'de sokak hayvanları için bırakılan etleri farelerin yediğini gören vatandaşlar belediyeye başvurdu. Maltepe Belediyesi'nin verdiği cevap ise tepkilere neden oldu. İşte o cevap...

Maltepe’de sokak hayvanları için bırakılan etlerin, fareler tarafından yendiği anlar kameralara yansıdı. Vatandaşlar konuya ilişkin belediyeye başvururken, yetkililer ise ‘hayvanların beslenmesinde ve barınmasında sakınca yoktur. Temizlik için ilgili site yönetimine başvurunuz” cevabını verdi.

ETLERİ FARELER YEDİ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Maltepe Başıbüyük Mahallesi’nde bulunan bir siteye yakın noktada sokak hayvanlarının beslenmesi için boş araziye, vatandaşlar tarafından et bırakıldı. Sokak hayvanlarından kalan etleri ise fareler yedi. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Maltepe Belediyesi'ne konuyla ilgili çok sayıda şikâyet yapıldı.

"HAYVANLARIN BARINMASINDA SAKINCA YOKTUR"

Vatandaşlar, çözüm beklerken Maltepe Belediyesi, şikâyette bulunan vatandaşlara, "Site yönetimiyle konuyu görüşmeniz gerekmektedir. 5190 Sayılı yasa çerçevesinde hayvanların beslenmesinde ve barınmasında sakınca yoktur. Temizlik için ilgili site yönetimine başvurunuz" cevabını verdi.

Farelerden isyan eden vatandaşlara belediyenin verdiği cevap tepki çekti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...