Fatih Erbakan: 6'lı masa altın gününe döndü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Fatih Erbakan: 6'lı masa altın gününe döndü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 6'lı masayı topa tuttu. Erbakan, muhalefet liderlerinin hiçbir proje üretmediğini sadece fotoğraf çekilmek için masa başında toplandığını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Gaziantep Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde yapılan 2. İl Olağan Kongresi'ne katıldı. Burada bir konuşma yapan Erbakan, 6'lı masayı hedef aldı, toplantılarını kadınların altın gününe benzetti.

Muhalefet parti liderlerine tepki gösteren Fatih Erbakan, şunları söyledi:  'Ne kasa ne de masa' diyerek 6'lı masaya karşı duruşumuzu ortaya koyduk. Onların toplantıları artık kadınların altın gününe döndü. Bu '6 benzemez' bugüne kadar 30'u başbaşa, 6'sı hep birlikte olmak üzere 36 defa görüşmüş. Peki, sonuç? Toplanıp toplanıp sadece fotoğraf çekiliyorlar. Sadece tutturmuşlar 'parlementer sistem, parlementer sistem' diye. Ne bir ekonomik çözüm ne bir projeleri var. Türkiye'yi kendilerinin kurtaracaklarını söylüyorlar. Madem öyle onca yıldır neden bir şey yapamadınız?.

"BUNLARDAN MİLLETE HAYIR GELMEZ"

28 Şubat’ın ateşli savunucusu, İstanbul Sözleşmesi’nin hayranı, Ayasofya’nın cami olmasına üzülen parti içinde LGBT Komisyonu kuran, '6 yaşında çocuğa Kur'ân öğretmek çağdışılıktır diyen CHP. Bizim 'CHP zihniyeti' dediğimiz budur. Bunların hiçbirinden millete hayır gelmez.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...