Feci kaza! Otomobil zeytin bahçesine uçtu: 1 ölü, 3 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Feci kaza! Otomobil zeytin bahçesine uçtu: 1 ölü, 3 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Manisa'da otomobil hakimiyetini kaybeden bir araç yolun sol tarafındaki zeytin bahçesine yuvarlandı. Zeytin ağaçlarına çarpan otomobildeki 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde otomobilin zeytin bahçesine uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

ZEYTİN BAHÇESİNE UÇTU

Kaza Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Çamönü Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Akhisar istikametine gitmekte olan otomobil sürücüsü Ö.A.’nın direksiyon istikametini kaybetmesi sonucu yolun sol tarafından zeytin bahçesine uçtu.

GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Zeytin ağaçlarına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında araç içerisinde yolcu olarak bulunan H.E.D., K.N., ve sürücü Ö.A. yaralanırken, yine otomobilde yolcu olarak bulunan 17 yaşındaki Damla Kalem olay yerinde hayatını kaybettiği bildirildi.

Kazada yaralı bulunan 3 kişi ise 112 acil servis ekipleri tarafından Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı bildirildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...