Feci kazada 8 kişi hayatını kaybetmişti… Yolcu taşımacılığından çekildi!

- Güncelleme:
Feci kazada 8 kişi hayatını kaybetmişti… Yolcu taşımacılığından çekildi!

GÜNDEM Haberleri

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde 8 kişinin hayatını kaybettiği, 22 kişinin yaralandığı feci kazaya karışan Turgut Reis firması, yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, kazadan dolayı otobüs işletmesinin faaliyetlerinin sonlandırıldığı duyuruldu.

Firmanın yönetim kurulu başkanı Turgut Reis, Erzurum-Kars kara yolunun Sarıkamış ilçesine bağlı Karakurt köyü girişinde 30 Temmuz'da firmaya ait otobüsün devrilmesine ilişkin yazılı açıklama yaptı.

FAALİYETLERİNİ SONLANDIRDI

Reis, açıklamasında söz konusu kazaya işaret ederek, şunları kaydetti:

"Şirketler grubumuza ait olan ve 27 yıldır aziz Kars halkına hizmet verdiğimiz Turgut Reis otobüs işletmesi geçen hafta yaşanan elim kaza neticesinde vefat eden ve yaralı olan kıymetli hemşerilerimizin üzüntüsünü aile olarak ziyadesiyle yaşadığımızı ve çok fazla üzgün olduğumuzu, bu elim kazadan dolayı otobüs işletmesi faaliyetimizi, yönetim kurulumuzun kararıyla 20 Ağustos 2023 tarihi itibarıyla kapatma kararı almış bulunuyoruz."

KARS’TA FECİ KAZA

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Bursa-Kars seferini yapan Turgut Reis firmasına ait Murat Y. idaresindeki 34 TR 078 plakalı yolcu otobüsü, 30 Temmuz'da Erzurum-Kars kara yolunda şarampole devrilmiş, kazada 8 kişi ölmüş, 22 kişi de yaralanmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...