FETÖ'cü eski komiser yardımcısı yakayı ele verdi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
FETÖ'cü eski komiser yardımcısı yakayı ele verdi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

FETÖ üyeliğinden aranan eski komiser yardımcısı özel ekibin operasyonuyla Ankara'nın Altındağ ilçesinde yakalandı. Şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Emniyet güçlerinin FETÖ'cülere yönelik operasyonları aralıksız sürüyor. Bu kapsamda, FETÖ üyeliğinden aranan eski komiser yardımcısı gerçekleştirilen başarılı operasyonla yakayı ele verdi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Ankara İl emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce kurulan özel ekibin çalışmaları sonucu FETÖ üyeliğinden aranan eski Komiser Yardımcısı Dursun Demir, Ankara’da yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde FETÖ'nün firari üyelerini yakalamak için özel ekip kuruldu. Ekip, FETÖ/PDY kapsamında aranması ve “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma “suçundan 8 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve kendisini gizlemek için sürekli kılık ve adres değiştirdiği belirlenen ihraç Komiser Yardımcısı Dursun Demir’in izine ulaştı.

Ekipler, yaptıkları uzun süreli takip sonucunda, ihraç Komiser Yardımcısı Dursun Demir’i üzerinde sahte kimlik ile dün Altındağ ilçesinde yakaladı

İhraç Komiser Yardımcısının; FETÖ tarafından bağlılık düzeyi en yüksek seviyede olan örgüt mensuplarına verilen A5 kodu ile kodlandığı, ByLock kullanıcısı olduğu ve çok sayıda itirafçının beyanlarında adının geçtiği öğrenildi.

İhraç Komiser Yardımcısı Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...