Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

FETÖ'nün Kara Kuvvetleri Komutanlığı ayağına operasyon: 21 gözaltı kararı

FETÖ'nün Kara Kuvvetleri Komutanlığı ayağına operasyon: 21 gözaltı kararı
Fotoğraf Başlığı FETÖ'nün Kara Kuvvetleri Komutanligi ayagina operasyon: 21 gözalti karari

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından; FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Kara Kuvvetleri Komutanlığını hedef alarak içerisinde yuvalanan ve ‘mahrem hizmetler’ olarak adlandırılan yapılanmasına ilişkin iltisakı ve irtibatı olduğu anlaşılan, 21 şüpheli hakkında Ankara merkezli 6 ilde gözaltı kararı verildi.

Kaydet
a- | +A

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımız Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından; FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Kara Kuvvetleri Komutanlığını hedef alarak içerisinde yuvalanan ve ‘mahrem hizmetler’ olarak adlandırılan yapılanmasına ilişkin iltisakı ve irtibatı olduğu anlaşılan, Ankara’da bulunan büfe, bakkal, market gibi umuma açık işyerlerinde bulunan kontörlü sabit hatları kullanmak suretiyle sivil imamlar ile iletişim sağladıkları tespit edilen; 2’si görevde, 1’i emekli, 6’sı ihraç subay ile 11’i daha önce ilişiği kesilmiş askeri öğrenci, 1’i mahrem imam olmak üzere 21 şüpheli hakkında Ankara merkezli 6 ilde 24 Mayıs 2022 tarihinden itibaren gözaltı kararı verildi.
Şüphelilerin yakalanmasına ve Cumhuriyet Başsavcılığına sevklerine yönelik işlemlere Ankara İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince devam edildiği bildirildi.

BAKMADAN GEÇME
İzmir merkezli 26 ilde FETÖ operasyonu
HABER

İzmir merkezli 26 ilde FETÖ operasyonu

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.