FETÖ'nün mahrem yapılanmasına operasyon: 9 gözaltı kararı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, FETÖ'ye yönelik soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, bylock kullanıcısı olan ve örgütün öğrenci yapılanmasında bulunan, örgütün yurtlarında ve evlerinde örgüt üyesi yetiştirmek üzere faaliyette bulunan, polis okulu sınav sorularını ve KPSS sorularını çalarak kamu görevlisi olduğu tespit edilen 9 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Mersin'de FETÖ'ye yönelik operasyonda, mahrem yapılanmasında faaliyet yürüttüğü belirlenen 9 şüphelinin yakalanmasına ilişkin operasyon düzenlendi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'nün eylem ve faaliyetlerinin ortaya çıkarılmasına yönelik çalışmalar yaptı. Çalışmalar sonucunda bylock kullanıcısı olan ve örgütün öğrenci yapılanmasında bulunan, örgütün yurtlarında ve evlerinde örgüt üyesi yetiştirmek üzere faaliyette bulunan, polis okulu sınav sorularını ve KPSS sorularını çalarak kamu görevlisi olan 9 şüpheli tespit edildi.

FETÖ'nün mahrem yapılanmasına operasyon: 9 gözaltı kararı

Ekipler, özel harekat ve dron desteğiyle 9 şüphelinin yakalanması için şafak operasyonu düzenledi. Kapıların koçbaşları kullanılarak açılırken, operasyon yapılan bölgelerde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

FETÖ'nün mahrem yapılanmasına operasyon: 9 gözaltı kararı

Ekiplerin, adreslerdeki aramaları devam ediyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...