Fırtınanın vurduğu Sinop'tan acı haber! Yaşlı kadının üstüne ambar devrildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Fırtınanın vurduğu Sinop'tan acı haber! Yaşlı kadının üstüne ambar devrildi

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Yurt genelinde fırtına ve yağış etkisini tüm şiddeti ile sürdürüyor. Felaketin etkili olduğu Sinop’ta kuvvetli fırtına nedeniyle devrilen tahıl ambarının altında kalan yaşlı kadın hayatını kaybetti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından sağanak ve fırtına birçok ilde etkisini sürdürürken felaket nedeniyle hayat adeta felç olmuş durumda. Özellikle Batı ve Karadeniz bölgelerinde etkili olan fırtına büyük hasara neden oldu. Limanların, teknelerin zarar gördüğü olayda birçok noktayı su bastı. Sinop'ta da etkili olan fırtına nedeniyle 1 kişi öldü. 

Sabah 08.30 sıralarında Sinop’un Erfelek ilçesine bağlı Meydan köyünde meydana gelen olayda Nefize Keserci (77) evinin bahçesinde bir süre vakit geçirdikten sonra dinlenmek için evinin yanında bulunan tahıl ambarının altına geçti.

Bu sırada çıkan aşırı fırtına tahıl ambarını devirdi. Yaşlı kadın, tahıl ambarının altında kaldı. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan tetkiklerde yaşlı kadının hayatını kaybettiği tespit edildi. Jandarma olay ilgili inceleme başlatırken, savcının olay yerine gelmesi bekleniyor.

Nefize Keserci’nin yalnız yaşadığı ve eşinin vefat ettiği, çocuklarının İstanbul’da yaşadığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...