Gaybubet evlerinde saklanan 13 FETÖ'cü yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gaybubet evlerinde saklanan 13 FETÖ'cü yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Gaybubet ev olarak adlandırılan hücre evlerinde saklandıkları tespit edilen daha öncesinde kamu görevinden ihraç edilmiş olan 16 şüpheli/sanık/hükümlünün yakalanmasına yönelik yapılan aramalar sonucunda 13’ü yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyet güçlerinin FETÖ'ye yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 13 örgüt üyesi yakalandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Terör Suçları Soruşturma Bürosunca, firari FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensuplarının yakalanmalarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında verilen emir ve talimatlara istinaden; haklarında yürütülen soruşturma/kovuşturma kapsamında yakalamalı olarak aranan, yakalanmamak amacıyla örgütün vermiş olduğu talimat doğrultusunda sık sık ev değiştirerek ‘gaybubet evi’ olarak adlandırılan hücre evlerinde barındıkları/ saklandıkları tespit edilen daha öncesinde kamu görevinden ihraç edilmiş olan 16 şüpheli/sanık/hükümlünün yakalanmasına yönelik yapılan aramalar sonucunda 13’ü yakalanarak gözaltına alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...