Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 17 katlı otelde yangın! Müdahale sürüyor

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Gaziantep’te eskiden otel olarak kullanılan 17 katlı binada yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi ve yangına müdahale sürüyor. Alevlerin yükseldiği otelin boş olması ise büyük bir facianın önüne geçti.

Gaziantep 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan boş otelde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede yayılan ve 17 katlı binanın üst katlarını sararken, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı çok sayıda ekip yangına müdahale ediyor.

10 YILDIR FAALİYETTE DEĞİL

Ekipler yangının söndürülmesi için çalışmalarını söndürüyor. Yanan 17 katlı binanın eskiden otel olarak kullanıldığı ve 10 yıldır faaliyette olmadığı, tadilatta olduğu öğrenildi.  Yangın söndürme çalışmaları Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'ne bağlı 15 itfaiye aracı ve 45 itfaiye personeli ile aralıksız sürüyor.

PETROL İSTASYONUNA SIÇRAMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINDI

Öte yandan yangının otelin hemen yanında bulunan petrol istasyonuna sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor. İtfaiye ekipleri, 5 müdahale aracı ile petrol istasyonunda önlem maksatlı sulama çalışması yaparken, petrol istasyonu ve çevresi de tedbir maksatlı boşaltılarak geniş güvenlik önlemleri alındı.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 17 katlı otelde yangın! Müdahale sürüyor

 Yangını söndürme çalışmaları aralıksız devam ederken havadan çekilen görüntülerde üst katlardan başlayan yangının alt katlara da sıçradığı göründü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...