Gaziantep Valisi Gül, sınır kapısına saldırı iddialarını cevapladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Gaziantep Valisi Gül, sınır kapısına saldırı iddialarını cevapladı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Sosyal medyada Gaziantep Karkamış Sınır Kapısı'na Suriye tarafında halkın saldırı gerçekleştirdiği yönünde iddialar ortaya atıldı. Buna ilişkin konuşan Gaziantep Valisi Davut Gül, böyle bir saldırının gerçekleşmediğini belirtti.

Gaziantep Valisi Davut Gül, Karkamış Sınır Kapısı'na saldırı girişimi iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Vali Gül, herhangi bir saldırı girişimi olmadığını ve olaya TSK'nın müdahale etmediğini söyledi.

Yaşanılanların protesto gösterisi olduğunu ve Suriye Millî Ordusu (SMO) tarafından sonlandırıldığını aktaran Gül, "Cerablus'ta 200 kişinin katıldığı protesto gösterilerine Türk Silahlı Kuvvetleri'nin herhangi bir müdahalesi olmamıştır. Suriye Milli Ordusu karargahına yaklaşıldığı için kendi unsurları tarafından havaya ateş edilerek gösteri sonlandırılmıştır" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...