Gaziantep'teki asansör faciasından bir acı haber daha

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gaziantep'teki asansör faciasından bir acı haber daha

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Gaziantep’te tadilat için binanın dışına kurulan eşya taşıma asansörü ile binanın 5'inci katına çıkan iki genç asansörle beraber yere çakıldı. Feci olayda gençlerden bir olay yerinde hayatını ölürken diğeri ise Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Son dönemde Türkiye'nin muhtelif noktalarında gündeme gelen asansör kazalarına bir yenisi eklendi. Ancak bu seferki kaza bir nakliye firmasının taşıma yapacağı binanın dışına kurduğu asansörde meydana geldi. 

Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı Bülbülzade Mahallesi 136077 nolu Sokak’taki bir binada tadilat yapmak için evden eve taşımacılık firması asansörü ile binanın yaklaşık 15 metre yükseklikteki arıza noktasına ulaştı. Binanın otoparkına kurulan asansör ile Oktay Arı (21) ve kuzeni Volkan Arı (23), 5'inci kata çıktı.

15 METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞTÜLER

İki kuzen arızayı gidermek için çalışırken, iddiaya göre asansörün kapağının bir anda açılmasıyla yaklaşık 15 metre yükseklikten düştü.

Olayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi ekiplerine bildirdi. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri yaptıkları ilk kontrolde Oktay Arı’nın yaşamını kaybettiğini belirledi.

HASTANEYE KALDIRILAN GENÇ DE KURTARILAMADI

Ağır yaralanan kuzeni Volkan Arı ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Volkan Arı kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SORUŞMA DEVAM EDİYOR

Feci kazada hayatını kaybeden Oktay Arı'nın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumunda tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...