Gaziosmanpaşa'da sele kapılan bir kadın metrelerce sürüklendi! Dehşet anı kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'u etkisi altına alan sağanak Gaziosmanpaşa'da da vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kazım Karabekir Mahallesi'nde bir kadın sel sularına kapılarak metrelerce sürüklendi. Dehşet anı cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü günler öncesinden uyarıda bulunmuştu, beklenen sağanak sabah saatlerinden itibaren megakenti etkisi altına aldı. Bir çok ilçede hayat durma noktasına geldi; dereler taştı, insanlar mahsur kaldı, yollar göle döndü, korku dolu anlar yaşandı. Son olarak Gaziosmapaşa ilçesinden gelen görüntüler yürekleri ağza getirdi. 

SELE KAPILAN KADIN SÜRÜKLENDİ

İlçeye bağlı Kazım Karabekir Mahallesi'nde sağanak yağışın ardından meydana gelen sel sonrası sulara kapılan bir kadın metrelerce sürüklendi. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...