Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Genç avukatın cesedi bürosunda bulundu!

Genç avukatın cesedi bürosunda bulundu!

Edirne'de korkunç bir olay yaşandı. 30 yaşındaki avukat sabah saatlerinde geldiği bürosunda ölü olarak bulundu. Yanında silah bulunan avukatın boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.

Kaydet
a- | +A

Edirne'de bir avukat bürosunda ölü olarak bulundu. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, Edirne Adliyesi karşısında bulunan avukatlık bürosunda yaşandı. Sabah saatlerinde bürosuna gelen Edirne Barosu avukatlarından M.Z.Y. (30), tek başına kaldığı esnada silahla intihar etti. Meslektaşlarının ölüm haberini alan avukatlar da olay yerine gelerek büyük üzüntü yaşadı.

BOŞANMA AŞAMASINDA OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Genç avukatın boşanma aşamasında olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından avukatın cenazesi otopsi yapılmak üzere Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü.

Kaynak: İHA

BAKMADAN GEÇME
İşten çıkarılınca patronuna icra kumpası kurdu! Skandal olay avukatın dedektif gibi iz sürmesiyle ortaya çıktı
HABER

İşten çıkarılınca patronuna icra kumpası kurdu! Skandal olay avukatın dedektif gibi iz sürmesiyle ortaya çıktı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.