Gümüşhane’de çok acı kaza! Kına gününde kaza geçirdi düğün günü öldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gümüşhane’de çok acı kaza! Kına gününde kaza geçirdi düğün günü öldü

GÜNDEM Haberleri

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde feci trafik kazasından hayatını kaybeden Evin Can ile ilgili kahreden detay ortaya çıktı. Ailesi ile birlikte kendi kınasına gittiği ortaya çıkan Evin Can’ın kazadan bir gün sonra düğün günü hayatını kaybettiği belirtildi. Aynı kazada annesi de vefat etmiş.Acı olaydan geriye çiftin düğün davetiyesi kaldı.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre, geçtiğimiz çarşamba günü düğünlerinden önce kendi kınaları için 29 AZ 345 plakalı otomobille köyleri Balıklı’ya giden damat Ahmet Enes Can (25), Kelkit-Erzincan karayolunun Yukarı Özlüce mevkiinde hafif ticari araçla çarpışmış ve kazada 2’si ağır 7 kişi yaralanmıştı.
Feci kazada otomobil sürücüsü damat Ahmet Enes Can ile aynı araçta bulunan resmi nikahlı eşi Evin Can, kayınvalidesi Şehristan Okuş, Hiranur Okuş, Emine Okuş, Elif Can ile çarpıştığı hafif ticari aracın sürücüsü Fethi Tok ve Enes Tok yaralanmış, kazada ağır yaralanan gelin Evin Can ile annesi Şehristan Okuş ileri tetkik ve tedavi için Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edilmişti.

DÜĞÜN GÜNÜNDE HAYATINI KAYBETTİ

Düğünlerinden bir gün önce yaptıkları kazanın ardından ağır yaralanan Şırnaklı gelin Evin Can (21) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak düğün günü olan 24 Ağustos’ta vefat ederken annesi Şehristan Okuş ise bugün aynı hastanede kurtarılmayarak vefat etti.

Gümüşhane’de çok acı kaza! Kına gününde kaza geçirdi düğün günü öldü

Otomobil sürücüsü Ahmet Enes Can ile Evin Can’ın 3 Ağustos tarihinde Kelkit’te resmi nikah kıydıkları ve Çarşamba günü gerçekleşecek kına gecesi için Kelkit’e geldikleri öğrenildi.

Geriye çiftin düğün davetiyesi kaldığı acı olayın ardından gelin Evin Can’ın cenazesi bugün Şırnak’ın İdil ilçesinde toprağa verilirken, kızından bir gün sonra hayatını kaybeden anne Şehristan Okuş’un cenazesi toprağa verilmek üzere bugün aynı ilçeye gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...