Haftanin'de teröre 'demir yumruk': 2 PKK’lı terörist, SİHA ile etkisiz hâle getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Haftanin'de teröre 'demir yumruk': 2 PKK’lı terörist, SİHA ile etkisiz hâle getirildi

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı teröristin SİHA ile etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Hain terör örgütleri ile mücadele sürüyor. Kahraman Mehmetçik, hem yurt içinde hem de sınır ötesinde sürdürdüğü operasyonlar ile PKK ve türevlerine barındıkları noktaları dar ederken her geçen gün terör örgütlerine ağır darbeler vuruluyor.

MİT, İçişleri Bakanlığı ve TSK'nın düzenlediği hava ve kara operasyonları ile hem yurt içinde hem de sınır ötesinde terör örgütünün kökü kazılırken hem sözde üst düzey teröristler etkisiz hale getiriliyor hem de şehitrlerimizin intikamı alınıyor.

Bu kez Irak'ın kuzeyinde düzenlenen operasyon ile 2 terörist SİHA ile etkisiz hale getirildi. Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı. Bakanlıüğın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

'Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, “Ara, bul, yok et!” parolasıyla demirden yumruğunu teröristlerin üzerine indirmeye devam ediyor! Kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız neticesinde, Irak’ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist, SİHA ile etkisiz hâle getirildi.'

https://twitter.com/tcsavunma/status/1732020607737286868

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...