Hakkari'de ele geçirildi: Tam 2 bin 640 paket

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Hakkari'de ele geçirildi: Tam 2 bin 640 paket

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Emniyet güçlerinin kaçakçılarla mücadelesi devam ediyor. Hakkari'de 2 bin 640 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilerek, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. 

Emniyet güçleri kaçakçılara göz açtırmıyor. Hakkari'de 2 bin 640 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimiz tarafından kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilerek şüphelilerin yakalanması amacıyla yapılan çalışmalarda 27 Eylül 2023 tarihinde 2 bin 640 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında adli tahkikata başlanılmıştır. İlimizin huzuru, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir" denildi.

Hakkari'de ele geçirildi: Tam 2 bin 640 paket

SİGARA KAÇAKÇILIĞININ CEZASI NEDİR?

Bir şekilde gümrüğe tabi tutulmaksızın yurt dışında ya da yurt içinde yapılacak olan kaçakçılık bünyesinde 3 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası veriliyor. Sigara kaçakçıları ayrıca 20 bin gün kadar adli para cezasına çarptırılıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...