Hastanedeki temizlik personeli Mustafa Yıldız'ı bıçaklamıştı! Olayın sebebi ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşanılan bıçaklı saldırının görüntüleri herkesi şoke etmişti. Hastanen çalışanı Mustafa Yıldız'ı bıçaklayan Ömer F'nin ifadesi ortaya çıktı. Zanlı "Eşimle çocuğumun velayetini konuşmak için gittim. Şahsın hakaretini duydum. Kendimi kaybettim" dedi. 

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Polikliniğinde geçtiğimiz günlerde kan aktı. Hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan Mustafa Yıldız, iş arkadaşının kocası Ömer F'nin saldırısına uğradı. Çeşitli yerlerinden bıçaklanan Yıldız ağır yaralandı. Güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilen zanlı, polise teslim edildi. 

"KENDİMİ KAYBETTİM"

Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan zanlının, adliyede verdiği ifade ortaya çıktı. Ömer F. "22 yıllık eşimin beni aldattığını düşündüm. Bu sebeple telefonuna ses kayıt programı yükledim. Sonrasında kendisinden boşanmak istediğimi söyledim. Olaydan önceki günün akşamı babasının evine bıraktım. Sabahında hastaneye gittim ve ikisini gördüm. Konuşmak için yanlarına gittim. O sırada Mustafa Yıldız'ın 'Adam olsaydın karına sahip çıksaydın' dediğini duydum. Kendimi kaybettim. Bıçakla saldırdım. Ben o gün hastaneye çocukların velayetini istemek için gitmiştim ama bu olay yaşandı. Kendime geldiğimde ellerimin kelepçelendiğini fark ettim" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Yıldız'ın hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...