Gaziantep'te dehşet! Sağlık çalışanı hastanede 16 yerinden bıçaklandı: Valilikten açıklama geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Gaziantep Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görenlerin kanını donduran bir olay yaşandı. Husumetlisi olduğu iddia edilen hastanede çalışan bir kadın personelin eşi, Onkoloji polikliniğinde görev yapan M.Y'yi 16 yerinden bıçakladı. Saldırıya uğrayan sağlık çalışanının yoğun bakımda olduğu ve saldırganın ise gözaltına alındığı öğrenildi. Konuya ilişkin Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada olayla ilgili adli ve idari tahkikat devam ettiği belirtildi.

Sağlık personellerine şiddete bir örnek de Gaziantep'te yaşandı.  Gaziantep Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde  gerçekleşen dehşet verici olayda Onkoloji polikliniğinde görev yapan M.Y, husumetlisi olduğu iddia edilen hastanede çalışan bir kadın personelin eşi tarafından 16 yerinden bıçaklandı. 

KANLAR İÇİNDE KALDI, GÖRÜNTÜLER TÜYLER ÜRPERTTİ

Sağlık çalışanı 16 yerinden bıçaklandı ve kanlar içinde yere yığıldı. Hastanedekiler ise ekipleri aradı. Bıçaklı saldırgan hastanenin içinde gözaltına alındı. Yaralı personele ilk yardımı ise arkadaşları yaptı. Genç adamın, yoğun bakımda tedavi gördüğü açıklandı. 

'KARIŞMAYIN NAMUS MESELESİ'

Öte yandan hastane koridorlarından yaşanan ve büyük paniğe neden olan olaya ilişkin cep telefonu kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Olaydan hemen sonra çekilen görüntülerde, sağlık teknikeri kanlar içerisinde yerde yatarken saldırgan Ömer F.'nin çevredeki vatandaşlara, "karışmayın namus meselesi" diye çıkışması yer alıyor. Saldırgan şahsın, gözaltına alınarak kelepçelenmesi sırasında "namus meselesinin cezası ölümdür" diye bağırması da görüntülerde yer aldı.

YASAK AŞK İDDİASI

Yasak aşk nedeniyle yaşandığı iddia edilen olay sonrası gözaltına alınan saldırganın işlemleri sürerken, hastanede tedavisi devam eden Mustafa Yıldız'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Gaziantep'te dehşet! Sağlık çalışanı hastanede 16 yerinden bıçaklandı: Valilikten açıklama geldi

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Konuya ilişkin Gaziantep Valiliği tarafından  yapılan açıklamada, saldırının kişisel husumetten kaynaklandığı belirtilirken, Cumhuriyet Başsavcılığı ise şüpheli Ö.F. hakkında kasten öldürmeye teşebbüs suçundan gözaltı işlemi uygulandığını açıkladı.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, “Şüpheli Ö.F. ve hastane temizlik görevlisi M.Y. arasında kişisel husumet nedeniyle çıkan tartışmanın büyümesi sonucunda M.Y. şüpheli Ö.F. tarafından sol kol ve karın bölgesinden bıçakla yaralanmıştır. Olayın hemen ardından şüpheli Ö.F. suç aleti ile birlikte emniyet güçlerimiz tarafından yakalanmış, yaralanan M.Y. ise ameliyata alınmıştır. Olayla ilgili adli ve idari tahkikat devam etmektedir” denildi.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada ise, “Hastane temizlik görevlisi M.Y. arasında kişisel husumet nedeniyle çıkan tartışmanın büyümesi sonucunda M.Y. şüpheli Ö.F. tarafından hayati tehlike geçirecek şekilde yaralanmıştır. Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımız adli soruşturma başlatılmış olup Şüpheli Ö.F. hakkında kasten öldürmeye teşebbüs suçundan gözaltı işlemi uygulanmıştır. Soruşturma işlemi titizlikle devam etmektedir” denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...