Sağlık çalışanı hastane bahçesinde dayak yedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Zonguldak'ta özel bir hastanenin acil servisine getirilen kişiye müdahale edilirken yakınlarından biri olay çıkardı. Sağlık çalışanı ile tartışan hasta yakını yumruk atmaya başladı. Hastane bahçesinde yaşanan darp anı güvenlik kamerasına da yansıdı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde özel bir hastanenin bahçesinde sağlık çalışanı hasta yakını tarafından darp edildi. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay ilçedeki özel bir hastanenin önünde yaşandı. S.A., tedavi için oğlunu hastanenin acil servisine getirdi.

HASTANIN BABASI, SAĞLIK SAĞLIK ÇALIŞANINI DÖVDÜ

Yapılan müdahale sırasında S.A. ile sağlık çalışanı C.T. arasında tartışma yaşandı. Hastane içerisinde başlayan tartışma, hastane önünde devam etti. S.A., büyüyen tartışmada sağlık çalışanına yumruklar atmaya başladı. O esnada bahçedeki güvenlik görevlileri olaya müdahale ederek tarafları ayırdı.

ZANLI KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Sağlık çalışanının şikayeti üzerine S.A., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yaşanan olay ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...