Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Hatay'da taş üstünde taş kalmadı! Şehir enkaza döndü, büyük yıkım havadan görüntülendi

Hatay'da taş üstünde taş kalmadı! Şehir enkaza döndü, büyük yıkım havadan görüntülendi

Kahramanmaraş'ta yaşanan iki büyük depremin ardından dün akşam saatlerinde bu kez Hatay'da deprem paniği yaşandı. Peş peşe yaşanan iki büyük deprem sonrası birçok bina yıkıldı. Defne ilçesinde meydana gelen depremle enkaza dönen Hatay'da, havadan çekilen görüntüler yıkımın boyutunu ortaya koydu. İşte o görüntüler.

Kaydet
a- | +A

Türkiye deprem felaketini yaşıyor. Önca Kahramanmaraş depremleri derken bir de dün Hatay'da 2 büyük deprem yaşandı. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından şehir merkezinde çok sayıda yıkımın yaşandığı Hatay, dün de Defne ilçesinde saat 20.04'te 6,4 büyüklüğündeki deprem ve devamındaki Samandağ ilçesi merkezli 5,8 büyüklüğündeki artçıyla sarsıldı.

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından Antakya ve Defne ilçelerinde yıkılmış veya ağır hasarlı çok sayıda bina, helikopterden görüntülendi.(İHA)

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.