Hatay'da taş üstünde taş kalmadı! Şehir enkaza döndü, büyük yıkım havadan görüntülendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş'ta yaşanan iki büyük depremin ardından dün akşam saatlerinde bu kez Hatay'da deprem paniği yaşandı. Peş peşe yaşanan iki büyük deprem sonrası birçok bina yıkıldı. Defne ilçesinde meydana gelen depremle enkaza dönen Hatay'da, havadan çekilen görüntüler yıkımın boyutunu ortaya koydu. İşte o görüntüler.

Türkiye deprem felaketini yaşıyor. Önca Kahramanmaraş depremleri derken bir de dün Hatay'da 2 büyük deprem yaşandı. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından şehir merkezinde çok sayıda yıkımın yaşandığı Hatay, dün de Defne ilçesinde saat 20.04'te 6,4 büyüklüğündeki deprem ve devamındaki Samandağ ilçesi merkezli 5,8 büyüklüğündeki artçıyla sarsıldı.

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından Antakya ve Defne ilçelerinde yıkılmış veya ağır hasarlı çok sayıda bina, helikopterden görüntülendi.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...