Hataylı depremzede, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya biberli ekmek ikram etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hataylı depremzede, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya biberli ekmek ikram etti

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da inşaat çalışmaları süren hastanelerde incelemelerde bulunarak depremzedelerle bir araya geldi. Bakan Koca, cuma namazı çıkışı bir depremzedenin çay ve biberli ekmek davetini de geri çevirmedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, depremin bölgesine gitti. Koca, Hatay Altınözü ilçesinde bulunan Mısırlı Camii'nde cuma namazını kıldıktan sonra çıkışta kendisini bekleyen depremzede Fatma Kocaoğ'un çay davetini geri çevirmedi. Kocaoğ, evine gelen Bakan Koca'ya çay ve biberli ekmek ikram etti. Koca, vatandaşların taleplerini alarak problemlerini dinledi.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1669663689245442048

Daha sonra Altınözü Devlet Hastanesi'nin bahçesinde kurulu olan sahra hastanesini ziyaret eden Fahrettin Koca, hastalarla bir araya geldi. İskenderun ilçesinde yapımı süren ve kısa sürede açılması planlanan 200 yataklı İskenderun Acil Durum Hastanesi'nde incelemelerde bulunan Bakan Koca, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1669689776889294848

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Koca "İskenderun Devlet Hastanemizi, bayramı izleyen günlerde hizmete açmayı planlıyoruz. Bugün yaptığımız ziyarette çalışmaları inceledik, çelik konstrüksiyonlarla inşaat hızla ilerliyor. Bazı durumlarda hız, şifadır" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1669724397781897220

Bakan Koca, ayrıca iki ayda tamamlanıp hizmete alınan 300 yataklı Defne Devlet Hastanesi ziyaretinin ardından Antakya'da yapımı devam eden 400 yataklı Eğitim Araştırma Hastanesi'nin inşaatında incelemelerde bulundu.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1669740335361138688

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...