Hırsız polis kovalamacasına vatandaş desteği: O anlar kameralara yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Beylikdüzü'nde hırsızlık yapan yabancı uyruklu şahıs ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sırasında hırsızı yakalayan bir vatandaş hırsızı dövdü. Kovalamaca saniye saniye kameralar tarafından kaydedildi.

Beylikdüzü'nde bir şahıs marketten hırsızlık yapıyordu, yaptığı hırsızlık fark edilince koşarak kaçmaya başladı. Çevrede bulunan polis ekipleri araç ile şahsın peşine düşürken, yoldan geçen bir vatandaş hırsızı yakaladı. Polis ekipleri olay yerine gelene kadar hırsızı döven vatandaşın o anları kameralara yansıdı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Beylikdüzü Dereağzı Mahallesinde dün akşam, marketten hırsızlık yaptığı fark edilen yabancı uyruklu şahıs, koşarak kaçmaya başladı. O sırada çevrede devriye atan polis ekipleri, hırsızı yakalamak için araçlarla peşine düştü. Kovalamaca sırasında polis ekipleri, seyir halindeki bir motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen motosiklet sürücüsü ne olduğunu anlamazken, polis ekipleri hırsızı kovalamaya devam etti. Kovalamaca devam ederken bir vatandaş şahsı yakaladı. Polis ekipleri gelene kadar hırsızı yakalayan vatandaş hırsızı dövmeye başladı. 

Yaşanan kovalamaca anları çevredeki vatandaşlar tarafından kaydedildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...