Hudut kartalları sınırda göz açtırmıyor! Türkiye'den Yunanistan'a geçmeye çalışan 5 kişi yakalandı

- Güncelleme:
Hudut kartalları sınırda göz açtırmıyor! Türkiye'den Yunanistan'a geçmeye çalışan 5 kişi yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Hudut kartalları, Türkiye'den Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5 kişiyi yakaladı. MSB, "Mehmetçik, hudutlarımızın güvenliği için de görevinin başında" diyerek açıkladı. Bakanlık sınırda yakalanan şahıslardan üçünün FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirtti.

Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye'den Yunanistan'a kaçmaya çalışan 5 kişinin yakalandığını duyurdu.

MSB, "Mehmetçik, hudutlarımızın güvenliği için de görevinin başında!" diyerek açıkladı, "Hudut Kartallarımız, Türkiye'de Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemelerde yakalanan şahıslardan üçünün FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi." 

https://twitter.com/tcsavunma/status/1656586239804420098

HUDUT KARTALLARI GEÇİT VERMİYOR

MSB, sınır güvenliğini sağlamaya devam ediyor. Son olatrak ülkemize yasa dışı yollarla girmeye çalışan 8 kişinin daha yakalandığı duyuruldu. Yapılan paylaşımda, “Hudutlarımızın güvenliği için kahramanca görev yapan hudut kartallarımız, ülkemizden Yunanistan’a ve İran’dan ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 8 kişiyi yakaladı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 2'sinin FETÖ, 2'sinin de PKK/KCK/PYD terör örgütü mensubu olduğu belirlendi” denildi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...