Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İçecek dolu tır devrildi, kupası havaya kalktı

İçecek dolu tır devrildi, kupası havaya kalktı

Bursa'da enerji içeceği taşıyan tır sürüklenerek devrildi. Kupası havaya kalkan tırın sürücüsü hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yola saçılan enerji içecekleri ise çalışanlar tarafından toplanıp kamyonete yüklendi.

Kaydet
a- | +A

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde otoyolda devrilen ve kupası havaya kalkan tırın şoförü yaralandı.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda Bursa yönüne seyreden Ali Güler (28) yönetimindeki tır, Gedelek Viyadüğü yakınında yolun sağındaki bariyere çarptı. Sürüklenerek devrilen ve kupası havaya kalkan tırın dorsesindeki yaklaşık 25 ton enerji içeceği etrafa saçıldı.

YOLA SAÇILAN İÇECEKLER TOPLANDI

Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Hafif yaralanan şoför, ilk müdahalesi yapılarak Gemlik Devlet Hastanesine sevk edildi. Yola saçılan metal kutulardaki enerji içecekleri, çalışanlar tarafından kenarda toplandıktan sonra bir kamyona yüklendi. Tır ise vinç yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Kaza nedeniyle otoyolun Bursa istikametinde trafik bir süre kontrollü sağlandı.

İçecek dolu tır devrildi, kupası havaya kalktı
Başlık Resmiİçecek dolu tır devrildi, kupası havaya kalktı

BAKMADAN GEÇME
Korkunç kaza! İşçi servisi tırla çarpıştı: 23 yaralı
HABER

Korkunç kaza! İşçi servisi tırla çarpıştı: 23 yaralı

Tır sürücüsü uyudu, az kalsın facia yaşanıyordu
HABER

Tır sürücüsü uyudu, az kalsın facia yaşanıyordu

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.