İHA muhabirine çirkin saldırı kamerada

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Küçükçekmece’de hafif ticari araç ile İETT otobüsünün karıştığı kazayı görüntülemek için olay yerine giden İhlas Haber Ajansı Muhabiri, olay yerindeki polis memuru tarafından görevini yapması engellendi.

Küçükçekmece’de E5 Karayolu Bahçelievler istikametinde saat 15.30 sıralarında hafif ticari araç ile İETT otobüsünün karıştığı kazayı görüntülemek için olay yerine İhlas Haber Ajansı muhabiri, anlamsız bir şekilde olay yerinde bulunan polis memuru tarafından tartaklandı. Bununla yetinmeyen polis memuru, daha sonra kamuoyunu doğru bilgilendirmek için görevini yapan İhlas Haber Ajansı muhabirinin görüntü alması engelledi.

‘MUHABİRİ UZAKLAŞTIRMAYA ÇALIŞTI"

Kaza sonrası hafif ticari araç içerisindeki yaralının sağlık ekipleri tarafından sedye ile ambulansa bindirileceği esnada görüntü almaya çalışan İHA muhabirine olay yerinde bulunan bir polis memuru tarafından çirkin saldırıda bulunuldu. İHA muhabirinin görüntü almasını engelleyen polis memuru daha sonra muhabiri tartaklayarak oradan uzaklaştırmaya çalıştı. Yaşanan o anlar İHA’nın kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...