İhlas Medya'nın acı günü! Batuhan Yaşar hayatını kaybetti

Düzenleyen:
İhlas Medya'nın acı günü! Batuhan Yaşar hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar dün akşam Hakk’ın rahmetine kavuştu. Görevini her zaman aşkla yapan, geride sayısız hizmet bırakan arkadaşımızı unutmayacağız...

Gazeteciliğin beyefendisiydi. Başarıları sayısız ödülle tescillenmişti. İhlas Medya Ankara Temsilcisi, kıymetli mesai arkadaşımız Batuhan Yaşar, yaklaşık bir yıldır tedavi gördüğü hastanede dün akşam saatlerinde vefat etti. Yaşar’ın ölümü büyük üzüntüyle karşılandı.

İhlas Medya'nın acı günü! Batuhan Yaşar hayatını kaybetti

Batuhan Yaşar’ın genç yaşta vefatı başta İhlas Medya camiası olmak üzere sevenlerini üzüntüye boğdu.

1988’DEN BERİ MESLEKTEYDİ

1 Haziran 1970 yılında Afyon’un Emirdağ ilçesinde doğan Batuhan Yaşar, yüksek öğretimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinde tamamladı. Gazeteciliğe 1988 yılında Türkiye gazetesinde başladı. 1994 yılına kadar sırasıyla birçok alanda muhabirlik yaptı. Daha sonra 1998 yıllına kadar University of Westminster’de dil ve ekonomi eğitimi aldı. Aynı yıllarda TGRT ve Türkiye Gazetesi’nin Londra muhabiri olarak görev yaptı.1998’de tekrar Ankara’ya döndü ve TGRT’de Diplomasi ve Savunma muhabiri olarak çalıştı.2000 yılında TGRT Ankara Haber Müdürlüğü görevine getirildi. Aynı yıldan itibaren “Neler Oluyor” programını hazırlayıp sunmaya başladı. 2007’de İHA Ankara Temsilciliği, 2011 yılında da TGRT Ankara Temsilciliği görevlerine getirildi. Yaşar, 2018’den bu yana da İhlas Medya Ankara Temsilciliği görevini yapıyordu.

İhlas Medya'nın acı günü! Batuhan Yaşar hayatını kaybetti

15 TEMMUZ’DA YAYINCILIK DERSİ VERDİ

15 Temmuz 2016’daki FETÖ’nün hain darbe girişimi sırasında stüdyodan yaptığı yayında “Öleceksek bugün ölelim” diyerek halkı darbeye karşı direnmeye çağıran Yaşar, meslek hayatı boyunca birçok ödüle layık görüldü. Oldukça samimi ve mütevazı bir kişiliğe sahip olan Yaşar, çalışanlarının sorunlarıyla yakından ilgileniyordu. Yaşar, mesai arkadaşları tarafından bir yöneticiden çok ağabey olarak görülüyordu. Batuhan Yaşar’ın cenazesi bugün ikindi namazından sonra Bağlum’da defnedilecek.

ACI HABER SONRASI BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Acı haberin ardından İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, Batuhan Yaşar'ın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.
İhlas Medya'nın acı günü! Batuhan Yaşar hayatını kaybetti
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Batuhan Yaşar'ın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

İhlas Medya'nın acı günü! Batuhan Yaşar hayatını kaybetti

Süleyman Soylu'dan taziye mesajı

İhlas Medya'nın acı günü! Batuhan Yaşar hayatını kaybetti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop

İhlas Medya'nın acı günü! Batuhan Yaşar hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

İhlas Medya'nın acı günü! Batuhan Yaşar hayatını kaybetti


CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ İBRAHİM KALIN: Sevgili #BatuhanYaşar. Ne büyük kayıp. Ne derin acı...Mevla ruhunu şâd, mekanını cennet, makamını âli eylesin.

CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM BAŞKANI FAHRETTİN ALTUN: Batuhan Yaşar kardeşimizin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Ailesi, sevenleri ve basın camiamıza başsağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY: İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi, gazeteci, yazar, TV programcısı Batuhan Yaşar’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve basın camiamıza başsağlığı diliyorum.

GENÇLİK VE SPOR BAKANI DR. MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU: İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum.

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MURAT KURUM: Değerli gazeteci ve televizyoncu, Türkiye gazetesi yazarı ve İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'a Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve basın camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MEHMET NURİ ERSOY: Genç yaşta aramızdan ayrılan merhumun ailesine, sevenlerine ve İhlas Medya Grubu başta olmak üzere tüm basın camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin.

HAZİNE VE MALİYE BAKANI NUREDDİN NEBATİ: Türkiye Gazetesi Yazarı, İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'ın vefatını teessürle öğrendim. Ailesi, sevenleri ve basın camiasının başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun.

TARIM VE ORMAN BAKANI PROF. DR. VAHİT KİRİŞÇİ: Türkiye Gazetesi Yazarı ve İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar’ın vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Yüce Mevla rahmetiyle muamele eylesin. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve basın camiasına sabrı cemil diliyorum.

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKAN YARDIMCISI PROF. DR. MEHMET EMİN BİRPINAR: Kıymetli dostum TGRT ve Türkiye Gazetesi Ankara temsilcisi Batuhan Yaşar genç yaşta vefat etti. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI PROF. DR. ALİ ERBAŞ: Türkiye Gazetesi Yazarı ve İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi Gazeteci Batuhan Yaşar'a Cenab-ı Hak'tan rahmet, kederli ailesi, sevenleri ve basın camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

ESKİ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI MELİH GÖKÇEK: Sevgili dostum, kardeşim. TGRT Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar genç yaşta vefat etti… Mekânı cennet olsun. Komşusu Resulûllah (SAV) olsun… Ailesine ve sevenlerine Rab’bimizden sabr-ı cemîl diliyorum…

AK PARTİ GENEL BAŞKANVEKİLİ NUMAN KURTULMUŞ: İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi değerli kardeşim Batuhan Yaşar'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve basın camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

DIŞİŞLERİ KOMİSYONU BAŞKANI VE AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ AKİF ÇAĞATAY KILIÇ: Allah rahmet eylesin.  Mekanı cennet olsun inşallah.

CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ÖZGÜR ÖZEL: Yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrendiğimiz İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve İhlas Medya Grubu'na başsağlığı diliyorum.

ANKARA TİCARET ODASI (ATO) BAŞKANI GÜRSEL BARAN: Türkiye Gazetesi Yazarı ve İHA Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar’ın vefatını büyük üzüntüyle öğrendim.  Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve basın camiasına başsağlığı diliyorum.

CHP GENEL BAŞKAN BAŞDANIŞMANI DENİZ DEMİR: Türkiye Gazetesi Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar’ın vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve basın camiasına başsağlığı diliyorum.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAMZA DAĞ: Türkiye Gazetesi Yazarı, İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi Batuhan YAŞAR beyin vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.Kendisine Allah’tan rahmet,yakınlarına ve İhlas Medya ailesine sabırlar diliyorum.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AHMET ARSLAN: Genç yaşta ahirete irtihal eden İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi, değerli gazeteci, yazar ve televizyoncu Batuhan Yaşar’a Allah’tan rahmet; ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet, makamı alî olsun inşaallah.

RTÜK BAŞKANI EBUBEKİR ŞAHİN: Türkiye Gazetesi Yazarı ve İHA Ankara Temsilcisi, kardeşim Batuhan Yaşar’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine ve medya camiamıza başsağlığı diliyorum.

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ALİ ÖZTUNÇ: Birlikte gazetecilik yaptığım İhlas medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar’ı genç yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum .Mekanı cennet olsun,ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim.

AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ TÜLAY KAYNARCA: Türkiye Gazetesi Yazarı İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi Değerli Batuhan Yaşar'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve basın camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

TBMM İNSAN HAKLARINI İNCELEME KOMİSYONU BAŞKANI HAKAN ÇAVUŞOĞLU: Onuruyla yaptığı gazeteciliğine ve kıymetli kişiliğine şahit olduğumuz İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'ı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Allah rahmetiyle, mağfiretiyle muamele eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine ve tüm yakınlarına sabırlar diliyorum.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ: İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi değerli gazeteci Batuhan Yaşar'ın vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Rabb’imden rahmet, ailesine, yakınlarına, sevdiklerine ve basın camiasına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

ANKARA İL EMNİYET MÜDÜRÜ SERVET YILMAZ: İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Kıymetli gazeteci arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve basın camiamıza başsağlığı diliyorum.

AK PARTİ ANKARA MİLLETVEKİLİ ZEYNEP YILDIZ: İHA Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar’ın vefat haberini çok çok büyük bir üzüntü ile aldım. Hem hemşehrim, hem de babamın arkadaşıydı. Çok çok iyi bir insandı. Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin. Başımız sağ olsun.

TBMM MİLLİ EĞİTİM, KÜLTÜR, GENÇLİK VE SPOR KOMİSYONU BAŞKANI EMRULLAH İŞLER: İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi, değerli gazeteci #BatuhanYaşar'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve basın camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

DIŞİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI YAVUZ SELİM KIRAN: Allah rahmet eylesin. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ VE TBMM MİLLİ SAVUNMA KOMİSYONU BAŞKAN VEKİLİ REFİK ÖZEN: Hayatını kaybeden İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi değerli gazeteci Batuhan Yaşar'a Allah’tan rahmet, yakınlarına sevenlerine başsağlığı diliyorum… Mekanı cennet olsun. 

TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU BAŞKANI CEVDET YILMAZ: Türkiye Gazetesi Yazarı, İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar beyin vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır diliyorum. Defalarca misafir olduğum programlarında şahit olduğum beyefendi ve sempatik kişiliği ile hatırlayacağım.

PRAG BÜYÜKELÇİSİ EGEMEN BAĞIŞ: Güzel yürekli kardeşim mekanın cennet olsun… Ankara temsilcisi Batuhan Yaşar kardeşimiz uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek genç yaşta vefat etti. Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın. El Fatiha…

YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKANI FATİH ERBAKAN: İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi, gazeteci Batuhan Yaşar'a Allah'tan rahmet; ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

T.C. DIŞİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI YAVUZ SELIM KIRAN: Allah rahmet eylesin. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. #BatuhanYaşar

AK PARTİ RİZE MİLLETVEKİLİ DR. OSMAN AŞKIN BAK: “ Tedavi gördüğü hastanede vefat eden Türkiye Gazetesi Yazarı ve İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'a yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. “ #batuhanyasar

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR: İhlas Medya Grubu’nun Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar’ın vefatını teessür ile öğrendim. Merhumun ailesine, yakınlarına ve okurlarına başsağlığı diliyorum.  Mekanı cennet olsun inşAllah.

CUMHURBAŞKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ HASAN DOĞAN: Cenab-ı Allah rahmet eylesin #BatuhanYaşar 

AK PARTİ TEKİRDAĞ MILLETVEKİLİ ÇİĞDEM KONCAGÜL: Rabbim rahmet eylesin. Ailesine, yakınlarına, okurlarına ve basın camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. 

AA GENEL MÜDÜRÜ SERDAR KARAGÖZ: Batuhan Yaşar’ı insanlığa umut veren iyi kalbi, insan ilişkilerindeki nezaketi ve mesleğine olan tutkusu ile hatırlayacağız. Kendisine rahmet, kederli ailesine sabır, İhlas Medya Grubu’na da başsağlığı dilerim.  Çok üzgünüz.

TBMM MİLLİ SAVUNMA KOMİSYONU BAŞKANI​ AHMET AYDIN​: İhlas Medya Ankara Temsilcisi, güzel insan #BatuhanYaşar kardeşimize Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve basın camiamıza başsağlığı diliyorum.  Mekanı cennet olsun.

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ:  Beyefendi ve çalışkan kimliği ile tanıdığımız #BatuhanYaşar merhuma Allah’tan rahmet, başta aile efradı olmak üzere, yakınları, basın mensubu dostları, İhlas Medya ve TGRT camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.

ANKARA VALİLİĞİ: Ankara Valiliği, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar için yayımladığı taziye mesajında, “İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'ın vefatını üzüntüyle öğrendik. Yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Allah rahmet eylesin” ifadelerine yer verdi.

AĞRI BELEDİYE BAŞKANI SAVCI SAYAN: Çok değerli kardeşim, dostum ihlas medya grubu ve TGRT Ankara temsilcisi Batuhan Yaşar’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kederli ailesine başsağlığı diliyorum.Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun Nur içinde yat güzel kardeşim Ruhuna fatiha #BatuhanYaşar

ANKARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ NECDET ÜNÜVAR: Merhum Batuhan Yaşar'ı çok uzun bir süre İbn-i Sina Hastanemizde takip ettik, bugün de Ankara Şehir Hastanesinde ziyaret ettim. Çok zarif bir kişiydi.  Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Nurhan Sultan OSMANOĞLU: Batuhan Yaşar... Çok değerli bir insandı. Allah ailesine sabır versin. Ailesine ve  @tgrthabertv camiasına baş sağlığı dilerim.

Serkan Kayalar: Güzel bir insanı, İlkeli ve ahlaklı bir gazeteciyi 15 Temmuz’da duruşuna ve cesaretine şahit olduğumuz Batuhan Yaşar’ı kaybettik. Başta yakınları olmak üzere İhlas Medya Grubu ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet makamı âlî olsun

İsmail Kapan: Çok kıymetli mesai arkadaşımız, Ihlas Medya Ankara Temsilcimiz Sevgili Batuhan Yaşar'ı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Allahu teala gani gani rahmet eylesin. Sevenlerine sabır ve metanet versin. Çok değerli bir Gazeteci idi. Hepimizin başı sağ olsun.

Ahmet Demirbaş:Kurt yavrusu kurt olur... Kahraman Türk ordusu mensubu bir babanın yiğit evladı... 15 Temmuz gecesini kahramanlarından Batuhan Hamza Yaşar kardeşim. Mekânın Cennet olsun... Yâ Rabbî, onun derecesini âli ve bizlere de şefaatçi eyle. Âmin...

Ahmet Şimşirgil: Hemşehrim ve kıymetli kardeşim, İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi, Batuhan Yaşar'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Allahü teâlâ rahmet eylesin. Yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum.

Hakan Çavuşoğlu: Onuruyla yaptığı gazeteciliğine ve kıymetli kişiliğine şahit olduğumuz İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'ı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Allah rahmetiyle, mağfiretiyle muamele eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine ve tüm yakınlarına sabırlar diliyorum.

Hikmet Köksal: Değerli kardeşim, gazetemizin Ankara temsilcisi  Batuhan Yaşar tedavi gördüğü hastanede vefat etmiş.Merhum kardeşimize Cenab-ı Hak'tan rahmet, kederli ailesine dost ve sevenlerine ve gazetemiz camiasına  başsağlığı ve sabırlar dileriz...

Yücel Koç: Değerli dostum, kıymetli ağabeyim, Ankara temsilcimiz Batuhan Yaşar’ı kaybettik. Mekanı cennet olsun inşallah. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

Sadık Söztutan: Cesur yüreğim benim, 15 Temmuz’da eşkıya ortalığı yakıp yıkarken “Hep beraber direnelim. Öleceksek bu gece ölelim” diye haykırmıştı ekrandan…
Vade o gün değil bugün dolmuş. Mekanın cennet olsun kardeşim.

Rahim Er: BATUHAN YAŞAR kardeşime rahmetler, sevenlerine sabrı cemîl diliyorum. Mekânı cennet olsun.

Hanefi Söztutan: ÖLECEKSEK BU GECE ÖLELİM... 15 Temmuz gecesi yaptığı efsane yayında "Öleceksek bu gece ölelim" sözleri hafızalara kazınan, Erdoğan'ın "Meydanlara inin" çağrısını Türkiye'ye duyuran sevgili arkadaşımız Batuhan Yaşar'ın aramızdan ayrılışının derin hüznü içindeyiz. Allah rahmet eylesin

Meryem Aybike Sinan: Bu nasıl bir acı haberdir böyle? Kahrolduk, yüreğimiz yandı. İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'a Allah'tan rahmet diliyoruz. 
Ruhu şad mekanı cennet olsun inşallah...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...