İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan duygulandıran 15 Temmuz paylaşımı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan duygulandıran 15 Temmuz paylaşımı

GÜNDEM Haberleri

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle sosyal medya hesabı üzerinden duygulandıran bir paylaşımda bulundu.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin 7. yıl dönümü dolayısı ile sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayımladı. Paylaşımında15 Temmuz'da şehit düşen vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen Fahrettin Altun şu ifadelere yer verdi: 15 Temmuz, gücünü tarihten alan, Çanakkale'de olduğu gibi yedi düvele göğsünü siper edip inançlı yüreğinde ihaneti ve işgal girişimini yok eden ve bu aziz vatanı yeniden vatan kılan necip milletimizin şanlı zaferidir.

https://twitter.com/fahrettinaltun/status/1680223929208565765

İşgal ve hain darbe girişimine kahramanca direnen, teröristler tarafından milli iradesine, birliğine ve bütünlüğüne karşı yapılan alçak saldırıları püskürten aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize şifalar diliyoruz.

12 EYLÜL DARBESİNİ ÖĞRENDİĞİ YERDE 15 TEMMUZ'DA OĞLUNU ŞEHİT VERDİ

Paylaştığı videoda ise askerdeyken Boğaziçi Köprüsü'nde 12 Eylül darbesini öğrenen Yaşar Gündüz'ün, yıllar sonra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde nöbet tuttuğu kulübeye yakın bölgede oğlunu şehit vermesi anlatılıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...