İmamoğlu’nun sosyal medyaya sızan toplantısına Mustafa Sarıgül’den şarkılı gönderme

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İmamoğlu’nun sosyal medyaya sızan toplantısına Mustafa Sarıgül’den şarkılı gönderme

GÜNDEM Haberleri

Ekrem İmamoğlu’nun CHP’li isimlerle online olarak yaptığı toplantı sosyal medyada gündem oldu. İmamoğlu’ndan toplantıyla ilgili “Bundan daha doğal bir şey yoktur” açıklamasında bulundu. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'den İmamoğlu’na şarkılı tepki geldi.

Seçim sürecinin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu CHP’de değişim sürecini başlattı. CHP’deki değişim süreci gündemi İmamoğlu’nun CHP’li isimlerle yaptığı toplantıyla değişti. İnternet üzerinden yapılan toplantının görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. 

Toplantıda CHP kurmaylarından Engin Altay, Onursal Adıgüzel, Bülent Tezcan, Tekin Bingöl, Muharrem Erkek ve Gökhan Günaydın da yer alıyordu. Toplantıda “değişim” sürecine ilişkin CHP içinde atılacak adımların planlaması yapılıyor ve parti meclisine sunulacak dilekçenin imzacılarının kimler olacağı belirlendiği iddia edildi. 
İmamoğlu toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bundan daha doğal bir şey yoktur. Bu ve benzeri belki 200’e yakın toplantımız olmuştur diyebilirim seçimden bu yana." dedi.

ŞARKILI GÖNDERME

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, toplantıya Twitter hesabından şarkı sözüyle göndermede bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu’nu da etiketleyen Sarıgül, “Tutmayın yol verin gidene gidene. Cevap da vermem artık gücüme gidene” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/M_Sarigul/status/1681577123872423941

Kaynak: Haber7

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...