İmamoğlu'ndan sızdırılan videoya ilişkin açıklama: 200'e yakın toplantımız olmuştur

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İmamoğlu'ndan sızdırılan videoya ilişkin açıklama: 200'e yakın toplantımız olmuştur

POLİTİKA Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bazı CHP'li isimlerle online toplantısı sosyal medyaya sızdırılmıştı. İmamoğlu'ndan konuya ilişkin açıklama geldi. İBB Başkanı, "Bundan daha doğal bir şey yoktur. Bu ve benzeri belki 200’e yakın toplantımız olmuştur diyebilirim seçimden bu yana." ifadelerini kullandı.

İBB Genel Başkanı İmamoğlu'nun CHP'li isimlerle yaptığı çevrimiçi toplantı sızdırılmış ve sosyal medyada gündem olmuştu. İmamoğlu, konuya ilişkin açıklamada bulundu.

İETT'nin ‘125 Yeni Otobüs Temini Sözleşme Töreni’nde konuya ilişkin basın mensuplarının sorularını cevaplayan İmamoğlu, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

"GİZLİ TARAFI YOK, 200'E YAKIN TOPLANTIMIZ OLMUŞTUR"

"Partinin mevzuları partililerle konuşulur. Partinin yöneticileriyle parti meclisi üyeleriyle konuşulur. Eski yeni milletvekilleriyle konuşulur ilçe başkanlarıyla konuşulur. Bundan daha doğal bir şey yoktur. Bu ve benzeri belki 200’e yakın toplantımız olmuştur diyebilirim seçimden bu yana." "Bunların gizli bir tarafı yok. Bugün bile buna benzer toplantılarımız var.

Gizli bir tarafı yok. Konuşulan konular partinin konularıdır. Bunlarla ilgili hiçbir kelimesini sizin huzurunuzda konulmayacağım. O masalarda konuşmaya devam edeceğim." "Araştıracağız, bakacağız bunu seven kimler var. Parti içinden mi dışından mı bakacağız. Ama biz partimizle ilgili mevzuları partimizin yetkilileriyle çekinmeden kalbimizde ne varsa aile meselesi gibi konuşmaya devam edeceğiz, oradan sağlıklı karar çıkması için de yapılan her işlemi takip edeceğiz."

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...