İnşaat iskelesi çöktü: 2 işçi ağır yaralandı,1 kişi öldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İnşaat iskelesi çöktü: 2 işçi ağır yaralandı,1 kişi öldü

GÜNDEM Haberleri

Malatya'da 10 katlı bir binanın tadilat çalışmasını yapan 3 işçi, üzerinde çalıştıkları iskelenin çökmesiyle feci şekilde yaralandı. Olay yerine intikal eden ekiplerin yardımıyla hastaneye kaldırılan 2 işçinin tedavisi devam ediyor, 1 işçi hayatını kaybetti.

Malatya'da korkunç bir iş kazası gerçekleşti, 10 katlı binada tadilat çalışması yapan 3 işçi iskelenin çökmesiyle yere düştü.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Malatya’da dış cephesinde tadilat yapılan 10 katlı bir apartmanda iskele çöktü. Olayda 3 işçi ağır yaralandı. Olay, 08.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesi’nde meydana geldi.

Karaaslan Sokak'ta bulunan 10 katlı bir apartmanın dış cephesinde tadilat çalışması yapan Y.Ş., A.A. ve ismi henüz öğrenilemeyen bir işçinin bulunduğu iskele büyük bir gürültü ile çöktü. Olayda 3 işçi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ile sağlık ekibi sevk edilirken, yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. İşçilerden bir ise hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...