İşlek caddede trafiği alt üst eden köpek, sürücülere zor anlar yaşattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İşlek caddede trafiği alt üst eden köpek, sürücülere zor anlar yaşattı

GÜNDEM Haberleri

Antalya'da en işlek caddelerden birinde refüje çıkan köpek, trafikte sürücülere zor anlar yaşattı. Bazı sürücüler araçlarından inip köpeği yakalamaya çalışsa da sevimli köpek kaçmayı başardı.

Antalya’da trafiğin en işlek olduğu caddede refüje çıkan köpek, trafiği birbirine kattı. Sürücüleri peşinden koşturan köpek, 500 metre gittikten sonra gözlerden kayboldu.

Olay, öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. Trafiğin işlek olduğu cadde ortasında refüjde bir köpeğin olduğunu gören sürücüler önce durarak köpeği kurtarmak istedi. Sürücülerin yakalamak istediği köpek, kaçmaya başladı.

İşlek caddede trafiği alt üst eden köpek, sürücülere zor anlar yaşattı

500 METRE KAÇIP GÖZDEN KAYBOLDU

Köpeğin kaçması ile birlikte bazı sürücüler de yakalamak için peşinden gitti. Zaman zaman sürücülerin önünü keserek durdurduğu köpek yine kaçmayı başardı. Bir süre sonra yorulan sevimli köpek, 500 metre kaçtıktan sonra karşıya geçerek gözlerden kayboldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...