Isparta'da feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Isparta'da feci kaza: Ölü ve yaralılar var

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Isparta'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla attı. Feci kazada araba hurda yığınına dönerken içinde bulunanlardan biri hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin takla atması sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. Kaza, Bağören Köyü Eğirdir-Senirkent karayolunda yaşandı.

TAKLA ATAN ARAÇ HURDA YIĞININA DÖNDÜ

S.Ö (67) hakimiyetindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazayı görenler durumu anında yetkililere haber verdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Ayşe Özcan ve 5 kişi yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILIRKEN CAN VERDİ

Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine ve Eğirdir Kemik Eklem Hastanesine kaldırıldı. Öte yandan, Ayşe Özcan'ın yolda hayatını kaybettiği öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...