İsrail'in idam yalanını Dezenformasyonla Mücadele Merkezi çürüttü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İsrail'in idam yalanını Dezenformasyonla Mücadele Merkezi çürüttü

GÜNDEM Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, İsrail Dışişleri Bakanlığı'nın "Hamas masum insanları öldürüyor" iddiasını belgelerle çürüttü.

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, İsrailli Bakan'ın paylaştığı idam görüntülerinin Hamas ile ilgisi olmadığını açıkladı.

Başkanlıktan yapılan açıklamada "Hamas sivilleri idam ediyor" diye paylaşılan görüntülerin 2014 yılında İran'da çekildiği belirtildi.

GÖRÜNTÜLER İRAN'DAN VE 2014 YILINA AİT

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin X hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İsrail Dışişleri Bakanlığı ve resmi devlet hesaplarından paylaşılan idam görüntüleri ile ilgili, “Hamas, masum insanları öldürüyor” iddiası doğru değildir. Bahse konu görüntülerin, 2014 yılında İran’daki bir uyuşturucu tacirinin halka açık idamı sırasında kaydedildiği tespit edilmiştir."

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
erc20 Kasım 2023 00:11

hitler iyi adammış bırakmadılar bu lanetli pislikleri fırınlaması için

Sonraki Haber Yükleniyor...