İstanbul Valiliği duyurdu: Bağcılar'daki yangında bir kişi canından oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bağcılar Matbaacılar Sitesi'nde bulunan bir iş yerinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, çevre ilçelerden sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi ile kontrol altında alındı. İstanbul Valiliği yangında bir kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Bağcılar Matbaacılar Sitesi bulunan 3 katlı bir iş yerinde saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. İş yerinin deposunda bulunan ambalaj malzemeleri ve matbaacılıkta kullanılan kimyasalların tutuşmasıyla yangın kısa sürede büyüdü.

İstanbul Valiliği duyurdu: Bağcılar'daki yangında bir kişi canından oldu

YANGIN ÇOK SAYIDA EKİBİN MÜDAHALESİ İLE SÖNDÜRÜLDÜ

Olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangının bitişikteki iş yerlerine sıçramasını engellemek için çaba sarf eden itfaiye erleri, zaman zaman zor anlar yaşadı. Yangın itfaiyenin çalışmasıyla kontrol altına alındı.

İSTANBUL VALİLİĞİ DUYURDU: 1 KİŞİ ÖLDÜ

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, Matbaacılar Sitesi’nde çıkan yangında 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 itfaiye erinin ise yaralandığı belirtildi. Hastaneye kaldırılan itfaiye erinin hayati tehlikesi bulunmadığı belirtilen açıklamada, soğutma çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...