İstanbul'da 4 adreste kaçak sigara ve tütün operasyonu! Çok sayıda şüpheli gözaltında

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbul'da 4 adreste kaçak sigara ve tütün operasyonu! Çok sayıda şüpheli gözaltında

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da yurt dışından kaçak yollarla sigara ve tütün getirdiği ve piyasaya sürmeye çalıştığı belirlenenler için ekipler düğmeye bastı. 4 ilçesinde düzenlenen kaçak sigara ve tütün operasyonunda 8 şüpheli gözaltına alınırken çok sayıda sigara ve tütün ürünü ele geçirildi.

Kaçakçılıkla mücadele tüm hızıyla devam ederken ekipler, kaçak yollarla ülkeye getirilen ürünleri tek tek ele geçiriyor. İstanbul'da Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yurt dışından ülkeye getirilen kaçak ve sahte ürünleri piyasaya sürmek isteyen ve bu yolla haksız kazanç sağlayan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

4 ADRESTE 3 ARACA BASKIN

Şüphelilerin, kaçak tütün ürünlerini Esenler, Şişli, Beşiktaş ve Fatih'te depoladıkları ve piyasaya dağıtımını yaptıklarını belirleyen ekipler, 4 adres ve 3 araca baskın düzenledi.

BİNLERCE KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Baskınlarda 8 zanlı gözaltına alınırken, adreslerde kumaş toplarının arasına gizlenmiş 3 bin 924 paket kaçak sigara, 9 bin 880 kaçak puro, 342 elektronik sigara, 70 elektronik sigara likidi, 2 kilogram nargile tütünü ve 2 kilogram tütün ele geçirildi.

Şüpheliler hakkında 5607 sayılı Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem başlatıldığı bildirildi.(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...